Som nogle måske så på bloggens Facebookside, så har jeg fået fat i noget Queal (og Joylent).
Queal opererer i EU, mere præcist Holland, og sælger fra deres hjemmeside – Queal.com

Pakken åbnet

Nyåbnet pakke med QuealI pakken fra Queal finder man en seddel med informationer, samt et klistermærke.

På sedlen kan du finde:

  1. Velkomst til Queal produktet
  2. Beskrivelse af hvad pakken indeholder
    1. Poser med pulver
    2. Flaske med olie
  3. Blandingsmetode
  4. Tips til blanding
  5. Advarsel til diverse persongrupper

Seddel med information

Bestilling af Queal

Ved bestilling af Queal kan man vælge mellem fire pakker.

Subscription

Queals abonnement giver mulighed for at få 30, 60 eller 90 måltider leveret per måned. Det er muligt at vælge diæt og her er valgmulighederne: normal, vægttab, eller vægtforøgelse.
For hver 30 portioner man bestiller kan man vælge én ny smag, og dermed variere smagen i ens måltider som man vil.

Try Me/One Time

Med Queals engangskøb har man også mulighed for at vælge tre diæter, og en ny smag for hver 30. portion man køber. Dette foregår bare uden en fast månedlig levering.

Queal Active

Som noget nyt tilbyder Queal et produkt for folk med en aktiv livsstil, her er der igen mulighed for 30, 60 eller 90 portioner, og det et engangskøb.
Næringsindholdet er bestemt af om man er mand eller kvinde, men det er ikke oplyst hvad forskellen er. Queal Active giver også “kun” mulighed for to forskellige smage – Super Strawberry og Crazy Chocolate Peanut.

Taste Tester

Queals Taste Tester var hvad jeg købte, pakken indeholder to poser af hver af Queals fem smage, og der er ingen mulighed for at tilpasse kcal i hver pose.
Smagene man får i Taste Tester pakken er Crazy Chocolate Peanut, Super Strawberry, Awesome Apple Pie, Cool Chocolate, og Funky Forest Fruit. Sammen med poserne kommer en plastikflaske til olien, denne lukker helt tæt, og er nem at presse olie ud af.

Prisen for Queals Taste Tester er €60, og €10 for fragt, hvilket er på højde med de andre færdigblandede pulvermad produkter.

Det er vigtigt at bemærke, at du ikke får en shaker med, så sådan en skal du selv købe.
OPDATERING: I den nyeste version af Queal (3.0) følger en gratis shaker med.

Poser fra Queal

Bagpå posen finder du, en næringsdeklaration. Per dag indeholder Queal: 2100 kcal bestående af 123 g protein, 243 g kulhydrat og 56,7 g fedt.
Her har Queal forsøgt at ramme et makrotal på 50/25/25, hvilket er helt fint.

Opblanding

Queal anbefaler at man blander én portion pulver (175 g) med 350 ml vand. Dette er noget mindre end hvad jeg er vant til, men så længe man rammer den anbefalede mængde vand per dag, så er der ingen problemer.

Ved kun at bruge 350 ml vand får Queal en meget tyk konsistens, og med smagen Crazy Chocolate Peanut følte det faktisk som, at man drak en (ikke så mælket) chokolademilkshake med små klumper af peanut. Jeg kan allerede afsløre, at denne smag er min favorit.

Til en portion Queal bruges én teske (3 ml) af den medfølgende olie, dette er noget mindre end de 12 ml olie jeg pt. bruger i min bland selv opskrift.

Queal SquareSmag og konsistens

Af de fem forskellige smage var der faktisk kun to som jeg synes om – Crazy Chocolate Peanut og Cool Chocolate. Til dette vil jeg tilføje, at jeg er meget kræsen når der snakkes om syntetiske og søde smage, og derfor normalt foretrækker vanilje eller en let chokolade.

En af mine venner smagte på de andre smage og mente de var helt i orden, så det er vist bare mig som er unormal.

Konklusion

Til en pris fra 14 kroner per måltid er Queal i den normale prisklasse, der tilbydes fem forskellige smage, og tre forskellige dieter. Der er både mulighed for en smagspakke, abonnement, engangskøb, og aktiv livsstil.

Queal tilbyder en rimelig standard og god næring i deres pulvermad, konklusionen er dermed at Queal et meget godt produkt som kan anbefales.

 

Find Queal på queal.com

Top