Der findes mange producenter af pulvermad, hvilket giver dig mange valg blandt diæter og smage. Pulvermad er et voksende marked, og nye producenter kommer til markedet hele tiden.

Denne side indeholder information om alle producenter af pulvermad i verdenen, blandt andet hvor de sender deres pulvermad til, deres priser, diæter, smage, mm.

For at læse om en producent, klik på navnet i den smalle kasse med et + tegn, og kassen vil udvide sig og vise alt nødvendig information.

En pose Queal pulvermad og en Queal shaker

Europa

1food

1food er baseret i Tyskland og sender til Tyskland, Holland, Frankrig, Holland, og Belgien på 1-3 days med prisen €3,90 til €12,90. 1food sælger pulvermad med kun én diæt på 1900 Kcal/dag og smagsvarianterne Natur (Vanilje), og Erdbeere (Jordbær).

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 12 / 28 / 68 måltider. 1food tilbyder ingen keto/meget-lav-kulhydrat diæt, eller lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kan tilkøbes en måleske og shaker.

Pulverets proteinkilde er valleprotein, så det er ikke vegansk eller laktosefrit, det indeholder også gluten. 1food er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.1food.de/

Ambronite

Ambronite er baseret i USA og Finland og sender til hele verdnen hvor prisen for USA og Canada er $9.90, mens prisen for EU er $15-40. Ved bestilling af 4 x 10 pakker er der gratis fragt. Ambronite sælger pulvermad med kun én diæt på 2000 Kcal og har ingen tilsat smag.

Det er ikke muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 5 / 10 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (ét måltid) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske, men en shaker. Pulverets proteinkilde kommer fra ris, er vegansk, kan indehold spor af gluten, er laktosefrit, og indeholder nødder. Ambronite er økologisk.

Hjemmeside: http://ambronite.com/

BERTRAND

BERTRAND er baseret i Tyskland og sender til hele verdnen med gratis fragt til EU, men USA og Canada koster €10. BERTRAND sælger pulvermad med kun én diæt på 2200 Kcal og smagsvarianterne Nature (uden smag).

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 9/21/90 måltider. Pulveret er pakket i poser (ét måltid). Med bestillingen kommer ingen måleske, men en shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra valleprotein, er ikke vegansk, indeholder gluten, indeholder laktose, og indeholder nødder. BERTRAND er økologisk.

Hjemmeside: http://bertrand.bio/

Huel

Huel er baseret i UK og sender kun til UK, det tager 3 dage med gratis fragt. Huel sælger pulvermad med kun én diæt på 2000 Kcal/dag og har ingen tilsat smag.

Det er muligt at købe en enkelt sending af 21/42/84 måltider. Pulveret er pakket i poser. Med bestillingen kommer en måleske og en shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra ris- og ærteprotein, er vegansk, indeholder gluten, er laktosefrit. Huel er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://huel.me/

Jake

Jake er baseret i Holland og sender til hele EU og USA, med en fragttid til EU på 2-7 dage og USA på 7-14 dage. Jake sælger pulvermad med diæterne Jake Light (1500 Kcal/dag), Jake Original (2000 Kcal/dag), og Jake Sports (3000 Kcal/dag) som alle smager af vanilje.

Det er muligt at købe en enkelt sending af 20, 40, eller 80 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (af ét måltid) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer med en shaker.

Pulverets proteinkilde er ærteprotein, som betyder Jake er vegansk, og laktosefrit, dog indeholder Jake gluten. Jake er ikke økologisk.

Hjemmeside: https://jakeshake.eu

Joylent

Joylent er baseret i Holland og sender til hele verdenen med prisen Benelux + Tyskland gratis, EU €5-15, resten af verdenen €30. Joylent sælger pulvermad med diæterne Normal (2119 Kcal/dag), Sport (2608 Kcal/dag), Wake up (2139 Kcal/dag + 200 mg koffein), og Vegan (forudbestilling), og smagsvarianterne Banana, Chocolate, Strawberry, Vanilla.

Det er ikke muligt at købe en prøvepakke, men muligt at købe en enkelt sending af 15/30/90 måltider, det er ikke muligt at tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer en måleske og hvis man er ny kunde får man en gratis shaker.

Alle diæter bortset fra Vegan bruger valleprotein som proteinkilde, er ikke vegansk, indeholder gluten, og indeholder laktose. Der er ikke givet næringsinformation om Vegan diæten endnu. Joylent er ikke økologisk.

Hjemmeside: https://www.joylent.eu/

MANA

MANA er baseret i Tjekkiet og sender til EU med gratis fragt til Tjekkiet, ellers kan fragt være op til €22. MANA sælger pulvermad med kun én diæt på 2010 Kcal/dag og har ingen tilsat smag.

Det er ikke muligt at købe en prøvepakke, men der kan købes en enkelt sending af 21/42/84 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. MANA tilbyder ikke keto/meget­-lav-kulhydrat diæt, og heller ikke en lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal tilsættes olie til hvert måltid. Med bestillingen skal man betale ekstra for både en måleske og shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra soja, er vegansk, er laktosefrit, men indeholder gluten. MANA er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://mymana.eu/

Nano

Nano er baseret i Holland og sender til hele EU. Nano sælger pulvermad med kun én diæt på 1998 Kcal/dag har ingen smag (men smager lidt af vanilje).

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 11/22/44/88/222 måltider. Pulveret er pakket i poser (ét måltid) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske, men en shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra ærteprotein, er vegansk, indeholder gluten, og er laktosefrit. Nano er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.eatnano.eu/

Nutrilent

Nutrilent er baseret i Holland og sender til hele verdenen på 2-7 dage gratis fragt i EU (over €100). Nutrilent sælger pulvermad med én diæt på 2121 Kcal/dag og smagsvarianterne jordbær, banan, vanilje, og chokolade.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 6, 15, 30, eller 90 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (ét måltid) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske men en shaker.

Pulverets proteinkilde er valleprotein, så det indeholder laktose og er ikke vegansk. Det indeholder også gluten og soja. Nutrilent er ikke økologisk.

Hjemmeside: https://nutrilent.eu/

Purelent

Purelent er baseret i Holland og sender til hele verdenen, med en sendetid til EU på 1-7 dage. Purelent sælger pulvermad med kun én diæt på 2001 Kcal/dag og smagsvarianterne Banana, Forest fruit, og Strawberry.

Det er ikke muligt at købe en prøvepakke, men muligt at købe en enkelt sending af 15/30/90 måltider. Purelent tilbyder ikke keto/meget-lav-kulhydrat-diæt, eller en lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske, og der kan tilkøbes en shaker.

Pulverets proteinkilde er valleprotein, så det er ikke vegansk, indeholder laktose, og indeholder gluten. Purelent er ikke økologisk.

Hjemmeside: https://purelent.eu/

Queal

Queal er baseret i Holland og sender til hele EU på 1-4 dage med billig fragt til Danmark. Queal sælger pulvermad med fire diæter 1800, 2100, og 2400 Kcal/dag, samt Queal Active med 2200 Kcal/dag plus ekstra protein.

Queal tilbyder mange lækre smagsvarianter – Awesome Apple Pie, Cool Chocolate, Funky Forest Fruit, Crazy Chocolate Peanut, Super Strawberry, Smooth Vanilla, og Banana Mania.

Det er muligt at bestille en prøvepakke, eller købe en enkelt sending bestående af 30, 60, eller 90 måltider, eller tilmelde sig et abonnement med en automatisk månedlig sending.

Queal er pakket i nemme zip-poser med én dags pulvermad, og modsat meget andet pulvermad skal der skal ikke tilsættes olie til Queal. Med din bestillingen medfølger en gratis shaker.

Hjemmeside: https://queal.com

Besøg queal.com
Logo af Queal fra queal.eu

Solvio

Solvio, baseret i Tyskland, sælger pulvermad med én diæt på 2004 Kcal/dag og smagsvarianterne vanilje, banan, hasselnød, og chokolade. Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 8, 28, eller 120 måltider. Pulveret er pakket i poser og der skal tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske og man skal betale for en shaker.

Pulverets proteinkilde er ukendt. Solvio er ikke økologisk.

Fuld beskrivelse over ernæring findes ikke.

Hjemmeside: http://de.solvio.me/

soylent by actibest

soylent by actibest er baseret i Tyskland og sender til hele EU. soylent by actibest sælger pulvermad med kun én diæt på 2001 Kcal/dag og har ikke tilsat smag.

Det er ikke muligt at købe en prøvepakke, men det er muligt at købe en enkelt sending af 21/42/84 måltider. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie, men spises fiskeoliepiller. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra soja, er vegansk, indeholder ikke gluten, og indeholder ikke laktose. soylent by actibest er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.soylent.mobi/ og http://www.soylent-shake.de/

SoylentLife

SoylentLife er baseret i Holland og sender til hele EU samme dag som bestillingen finder sted. SoylentLife sælger pulvermad med diæterne Woman (1601 Kcal/dag), Man (2101 Kcal/dag) og smagsvarianterne Vanilla, Chocolate, Forest Fruit, Banana, og Strawberry.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 21/90 måltider. SoylentLife tilbyder ikke en keto/meget-lav-kulhydrat diæt, og ingen lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kan tilkøbes en måleske og shaker.

Pulverets proteinkilde er valleprotein, så pulveret er ikke vegansk, indeholder laktose, indeholder ikke gluten, men inderholder soja. SoylentLife er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.soylentlife.nl/en/

Veetal

Veetal er baseret i Tyskland. Veetal sælger pulvermad med to diæter – normal og vegansk, der begge giver 1955 kcal/dag som har smagen af chokolade.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 21 eller 54 måltider. Veetal tilbyder ingen keto/meget-lav-kulhydrat diæt eller bare en lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer en shaker.

Pulverets proteinkilde til den normale diæt kommer fra valleprotein og hamp, mens den veganske diæt bruger risprotein. Kun normale diæt indeholder derfor laktose, mens begge indeholder gluten. Veetal er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://veetal.de/en/

USA og andre

100%FOOD

100%FOOD er baseret i USA og sender til hele verdenen med næste-dags-afsending, med gratis levering til USA hvis man har abonnement.

100%FOOD sælger tre pulvermad diæter 2000 Cal, Double Protein (100 g protein/dag), Low Carb (30/40/30 Fedt/Kulhydrat/Protein) hvor alle tre har 2000 Kcal/dag og smagsvarianterne Organic (uden smag), og Chocolate.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 21+ måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i flasker (ét måltid) eller poser (ét måltid) og skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde til diæterne Double Protein og Low Carb kommer fra soja, hvor proteinkilden til 2000 Cal kommer fra rismel, hampfrø, og hørfrø. 100%FOOD er vegansk, glutenfrit, men kan indeholde spor af laktose. 100%FOOD er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.spacenutrientsstation.com

AussieSoylent

AussieSoylent er baseret i Australien og sender kun til Australia and New. AussieSoylent sælger pulvermad med to diæter som har hver sin smag, men begge 2005 Kcal/dag – Chocolate, og Vegan Vanilla.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending med intervaller af 21 måltider. Pulveret er pakket i poser. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Proteinkilden til diæten Chocolate kommer fra valleprotein, mens Vegan Vanilla diæten bruger risprotein. Pulveret er glutenfrit, og Vegan Vanilla er laktosefrit. AussieSoylent er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://aussiesoylent.com.au/

Jackalent

Jackalent er baseret i Canada og sender gratis dertil. Jackalent sælger pulvermad med én diæt på 2044 Kcal/dag uden smag.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 21, 42, eller 84 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde er ris- og ærteprotein, er vegansk og laktosefrit, men indeholder gluten. Jackalent er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.jackalent.com/

JouleFuel

JouleFuel er baseret i USA. JouleFuel sælger pulvermad med kun én diæt på 2800 Kcal og smagsvarianterne Chocolate Cookies and Cream, Chocolate, Vanilla Cookies and Cream, og Vanilla Berry.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af (ukendt antal) måltider (ikke beskrevet klart). Pulveret er pakket i poser (én dag) og der kræves der tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske og ingen shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra valleprotein, er ikke vegansk, indeholder gluten, og indeholder laktose. JouleFuel er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.joulefuel.me/

KetoLent

Ketolent er baseret i USA og sender til hele verdenen. Prisen for fragt er fra $5 til USA og fra $35 til resten af verdenen. Ketolent sælger pulvermad med kun én diæt som er en keto/meget-lav-kulhydrat-diæt på 1885 Kcal/dag og smagsvarianterne Vanilla, og Chocolate.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 21/42/63/84 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra valleprotein. Pulveret er ikke vegansk, indeholder gluten, og indeholder laktose. Ketolent er ikke økologisk.

Hjemmeside: https://ketolent.com/

KetoSoy

KetoSoy er baseret i USA og sender til hele verdenen. KetoSoy sælger pulvermad med kun én diæt som er en keto/meget-lav-kulhydrat diæt på 1800 Kcal/dag og smagsvarianterne Chocolate (hvor du kan vælge mellem liquid sucralose, liquid stevia, eller ingen sødestoffer).

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af intervaller af 21 eller 45 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal tilsættes olie, og der skal spises vitaminpiller ved siden af. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra valleprotein, så det er ikke vegansk, og indeholder laktose. KetoSoy er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://www.ketosoy.com/

MealSquares

MealSquares er baseret i USA og sender gratis til hele USA. MealSquares sælger pulvermad som er bagt til firkanter (tænk: kager), med kun én diæt på 2000 Kcal/dag og har en smag af chokolade.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending i intervaller af 30 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. MealSquares er pakket i kasser (én dag).

MealSquares proteinkilde kommer fra valleprotein, så det er ikke vegansk, indeholder laktose, og indeholder gluten. MealSquares er ikke økologiske.

Hjemmeside: http://www.mealsquares.com/

Powder Chow

Powder Chow er baseret i USA og sender (sikkert kun til USA) på 3-8 dage. Powder Chow sælger pulvermad med diæterne 2000 Kcal/dag og 1600 Kcal/dag og smagsvarianterne Chocolate, Graham, og Vanilla.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 3/21/42/84 måltider. Pulveret er pakket i poser og der skal tilsættes olie til hvert måltid. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde er valleprotein, så det er ikke vegansk, indeholder laktose, og indeholder gluten. Powder Chow er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://powderchow.com/

Soylent

Soylent er baseret i USA og sender til USA og Canada og afsendes inden 2-3 dage. Soylent sælger pulvermad med kun én diæt på 2000 Kcal/dag og har ingen tilsat smag.

Det er ikke muligt at købe en prøvepakke, men muligt at købe en enkelt sending af 28/56/112 måltider, eller tilmelde sig et abonnement.
Pulveret er pakket i poser (én dag) og der skal ikke tilsættes olie. Med bestillingen kommer en måleske og en shaker.

Pulverets proteinkilde er ris, er vegansk, indeholder gluten, indeholder laktose, og indeholder soja. Soylent er ikke økologisk.

Hjemmeside: https://www.soylent.com/ og https://www.soylent.me/

Super Body Fuel

Super Body Fuel (tidligere kendt som Custom Body Fuel) er baseret i USA og sender kun til USA. Super Body Fuel sælger pulvermad med diæterne Schmilk (1500 eller 2000 Kcal), Light Fuel (1200, 1500, 2000, eller 2500 Kcal), Keto Fuel (1200, 1500, 2000, eller 2500 Kcal), og Athlete Fuel (2000 og 2500 Kcal) og smagsvarianterne Unflavoured (ingen smag), Vanilla, Chocolate, og Cinnamon.

Det er muligt at købe en enkelt sending i intervaller af 15 måltider. Super Body Fuel tilbyder både keto/meget-lav-kulhydrat-diæt, og en lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser og der skal tilsættes olie. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra ukendt. Super Body Fuel er ikke økologisk.

Hjemmeside: http://superbodyfuel.com/

TheBairs

TheBairs er baseret i USA og sender kun til USA med fragttid på 2-4 dage. TheBairs sælger pulvermad med kun én diæt på 1282 Kcal/dag og smagsvarianterne Gourmet Vanilla, Strawberry Blast, Chocolate Mint, Rich Chocolate, Butter Cream Toffee, Cafe Mocha, Chocolate Fudge, Cinnamon Bun, Cookies & Cream, Pina Colada, og Smooth Banana.

Det er muligt at købe en prøvepakke, eller købe en enkelt sending af 21 eller 84 måltider, eller tilmelde sig et abonnement. TheBairs tilbyder en keto/meget-lav-kulhydrat diæt, men ingen lav-kulhydrat-diæt. Pulveret er pakket i poser og der skal tilsættes olie, og spises vitaminpiller ved siden af. Med bestillingen kommer ingen måleske eller shaker.

Pulverets proteinkilde kommer fra valleprotein, så det er ikke vegansk, indeholder laktose, men indeholder ikke gluten. TheBairs er ikke økologisk.

Derudover skal man også selv købe fløde, som man skal blande sammen med pulveret eller drikke ved siden af.

Hjemmeside: https://www.thebairs.net/

Producenttabel

Tabellen herunder giver dig et hurtigt overblik producenters lokation, hvor hurtigt de afsender, deres diæter, og hvilke diætetiske restriktioner de har taget højde for.

Product, DistributorShips toShipping timeDietary ConsiderationsNutrition facts / Recipe
QuealEUNext day shippingVegetarianNutrition Facts (expand What is Queal made of?)
DIY Recipe (Dutch)
SoylentLifeEU
soylent by actibestEUVegan
JakeEU2-5 days (starting March 1st)Vegetarian
Custom Body Fuel (different products)USA1-2 weeksDifferent products - Vegan, Gluten-free, KetogenicNutrition Facts
DIY Recipe
100%FOODWorldwideNext day shippingVegan, Gluten-free, "Organic"
Ambronite (pre-order)WorldwidePre-orderOrganic
AussieSoylentAUS
NZL
2-3 daysDifferent products - Vegetarian, Vegan, Lactose freeNutrition facts (Chocolate)
Nutrition facts (Premium)
JoylentEU< 10 daysVegetarianDIY Recipe (Dutch, old?)
TheBairs (different products)USA1-3 daysKetogenic availableDIY Recipe
KetolentUSAKetogenicNutrition Facts
KetoSoyUSA1-5 business daysKetogenicNutrition Facts
MANAEUVegan availableNutrition Facts
MealSquaresUSA?Vegetarian, Gluten-freeNutrition Facts
Macros
Micros
PowderChowUSA
PurelentEUVegetarian
Soylent, Rosa LabsUSA4-5 monthsVegan, KosherNutrition Facts v1.3
Macros
Micros
Top